Alles over Apple, maar dan in app-vorm

Door: Wouter Hoeffnagel | 31 oktober 2011 12:10

Apps & Software

MacWorld heeft een eigen app. Lees alle berichten van MacWorld.nl gemakkelijk na op je iPhone, blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Apple, en deel je favoriete artikelen via Twitter, FaceBook of mail ze.

Vanaf nu hoe je dus niet meer perse naar onze site te surfen. De app geeft je met éen druk op de knop een volledig overzicht van al het nieuws dat er op MacWorld te vinden is. Je krijgt na het openen automatisch een overzicht van al onze laatste artikelen. Vervolgens kun je er ook voor kiezen om het nieuws in te delen in categorieën. Onder Home vind je ál het nieuws, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de berichten over iPhone, iPad of Mac te lezen. De MacWorld app is gratis te downloaden.

Kortom

Zodra er een nieuw artikel op MacWorld verschijnt, zal het ook in de app te lezen zijn. Alle tekst past zich automatisch aan aan het scherm en zo kun je makkelijk en overzichtelijk het nieuws tot je nemen, of je nu graag verticaal of in landscape-mode leest. In elk bericht is het mogelijk een reactie te plaatsen of om meteen het nieuws te delen via FaceBook, Twitter of E-mail.