Alles over robots

Door: robin-smit | 14 december 2012 20:50

Review

Robots, ze zijn er in alle soorten en maten. De een robot wordt gebouwd om zo snel mogelijk eenvoudige taken uit te voeren, de ander om zo veel mogelijk op een mens te lijken. Er is echter een ding dat alle robots gemeen hebben. Dat is de manier waarop ze mensen kunnen boeien.

Wanneer je het hiermee eens bent zul je ongetwijfeld net zo veel kunnen genieten van de app Robots for iPad. Deze app geeft je namelijk de meest uitgebreide informatie over veel verschillende robots. Zo is het mogelijk om foto's of video's te bekijken, maar ook om meer inzicht te krijgen over de specificaties van verschillende robots. Alle robots zijn overzichtelijk geordend en kunnen eenvoudig op type of herkomst worden teruggevonden.

Naast het bekijken van de robots is het mogelijk om zelf robots te waarderen en te zien hoe anderen over deze robots denken. Hiermee is de app niet alleen informatief, maar ook nog eens erg amuserend. Voor de echte fanatiekelingen zou iets meer informatie over de werking van de robots misschien nog een leuke toevoeging zijn.

Kortom

Robots for iPad is een voornamelijk informatieve app die je inzicht geeft in de verschillende robots die door mensen zijn gebouwd. De informatie varieert van afbeeldingen en video's tot specificaties. Iets meer informatie over de werking van robots zou een leuke toevoeging zijn voor de echte fanatiekelingen.

0 Reactie(s) op: Alles over robots

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.