© CIDimport

Alles voetbal

Geplaatst: 28 december 2011 - 13:48

Aangepast: 16 november 2022 - 10:24

Robin Smit

De echte voetbalfanaat kan met VI tablet altijd op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Zowel met nieuwsberichten, filmpjes, geluidsfragmenten als het volledige Voetbal International magazine.

Bij het openen van VI Tablet, kom je op het beginscherm terecht waar direct op een mooie manier het laatste voetbalnieuws wordt weergegeven. Ook is het mogelijk om je favoriete club toe te voegen, zodat het mogelijk is om alle nieuwsberichten van de betreffende club weer te geven. Uiteraard is er ook een duidelijk standenoverzicht dat tevens live de scores van wedstrijden weergeeft.

De app biedt je verder de mogelijkheid om verschillende video's van bijvoorbeeld wedstrijden te bekijken, of te luisteren naar geluidsfragmenten van Voetbal International. Naast als deze gratis functies, biedt de app ook een kiosk waarin het mogelijk is om de digitale versie van Voetbal International Magazine of voetbalboeken te downloaden. Helaas is het magazine niet geoptimaliseerd voor de iPad, waardoor het soms niet heel prettig leest. Ook kan je tegen betaling een Pro-abonnement nemen op de app. Hiermee is het mogelijk om push-notificaties te krijgen en live wedstrijddetails te bekijken.

Kortom

VI Tablet is een zeer uitgebreide voetbalapp die voor iedere gebruiker wel wat te bieden heeft. Of je nu het laatste voetbalnieuws wilt lezen, of op zoek bent naar de laatste beschouwing van Johan Derksen, VI Tablet heeft het. Alle functies zijn eenvoudig vanaf het beginscherm toegankelijk. Een klein nadeel is dat het Voetbal International Magazine niet heel prettig leest in de app.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten