Alles voor de student

Door: Robin Smit | 09 januari 2012 15:00

Apps & Software

Speciaal voor studenten is er de website studenten.net. Op deze website wordt veel verschillende informatie geplaatst die relevant is voor studenten. Van leuke en informatieve artikelen tot kortingen en vacatures. Met de app van studenten.net is het nu ook mogelijk om deze informatie eenvoudig op je telefoon te bekijken.

De app van studenten.net is opgedeeld in vier verschillende secties. Magazine, Carrière, Kortingen en Winnen. Uiteraard spreken de meeste secties wel voor zich. Zo zijn er in het magazine artikelen te lezen in verschillende categorieën die voor studenten relevant zijn. Bij carrière wordt een beknopt aanbod van de populairste stages en banen weergegeven. Wat erg handig is, is de functie om de volledige database van Studenten.net te doorzoeken op stages en banen.

Alhoewel de functies van de app redelijk beknopt zijn in vergelijking tot de volledige website, is het gemakkelijk om middels de app artikelen op de website te lezen. Zo biedt de volledige website ook de mogelijkheid om kamers te zoeken. Dit zou een leuke toevoeging aan de app zijn.

Kortom

De app Studenten.net is een verlenging van de gelijknamige website. Alhoewel de mogelijkheden een stuk minder zijn dan de volledige website, is de app voor het lezen van bijvoorbeeld de laatste nieuwsberichten erg handig. Een leuke toevoeging is de mogelijkheid om in de vacatures van studenten.net te zoeken.

0 Reactie(s) op: Alles voor de student

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.