Alles weten over het weer

Door: Robin Smit | 27 november 2011 11:11

Apps & Software

Het is natuurlijk altijd handig om te weten wat het weer gaat doen de komende dagen. WeatherPro is een app die je dat altijd weet te vertellen.

WeatherPro onderscheidt zichzelf van andere apps voor het weerbericht door zeer veel informatie over het weer te tonen. Alle informatie in de app komt van Meteo Consult. Volgens de makers is hierdoor een grote hoeveelheid informatie beschikbaar. Zo zijn niet alleen verwachtingen van temperatuur en neerslag te zien, maar ook grafieken met verwachtingen van luchtdruk, luchtvochtigheid en zon-uren zijn aanwezig.

In de app zijn ook actuele radar- en satellietanimaties te zien. Tegen betaling is ook een abonnement op de app beschikbaar waarmee je meer geanimeerde beelden kunt bekijken, een gepresenteerd weerbericht kan bekijken en bovendien informatie krijgt over onder andere ski- en strandweer. Door de vele mogelijkheden van de app, is het even zoeken naar de juiste functies. Dit is echter even een kwestie van ontdekken en wennen.

Conclusie

WeaterPro is een app voor wie echt alles wil weten over het weer. De app biedt zelfs uitgebreide informatie over onder andere luchtvochtigheid, luchtdruk en zon-uren. Tegen betaling is het ook nog mogelijk om premium diensten te gebruiken die onder andere informatie geven over wintersport, strandweer en het mogelijk maken een gepresenteerd weerbericht te bekijken.