Alles weten over jouw wintersport prestaties

Door: robin-smit | 19 januari 2012 15:09

Review

Runtastic is een app die speciaal gemaakt is voor het bijhouden van sportprestaties. Speciaal voor de winter is en nu ook een speciale wintersport editie waarmee je precies bij kunt houden hoe je presteert en waar je ben geweest tijdens bijvoorbeeld het skiën, snowboarden of langlaufen.

Dit doet de app net als de standaardversie door middel van GPS. Met deze gegevens kun je onder andere zien waar je bent geweest, hoe lang je bent weg geweest en wat je gemiddelde snelheid was. Deze informatie wordt allemaal duidelijk in tabellen, grafieken en op een kaart weergegeven. Tijdens het sporten zelf is er geen actieve internetverbinding nodig, waardoor je geen last zult hebben van een hoge telefoonrekening door het gebruik van de app.

Bij Runtastic Wintersports PRO wordt er gesproken feedback gegeven tijdens en na het sporten. Ook zijn er functies als iPod integratie en een trainingsdagboek aanwezig. Wat dit betreft is de app een stuk uitgebreider dat bijvoorbeeld de app afdaling die ook kan worden gebruikt voor het bijhouden van wintersportprestaties. De interface van Runtastic is wel iets rommeliger en minder professioneel.

Kortom

Runtastic Wintersports PRO is een app om de prestaties tijdens het wintersporten bij te houden. De app is in vergelijking met vergelijkbare apps erg uitgebreid, maar biedt een wat minder mooie interface.

0 Reactie(s) op: Alles weten over jouw wintersport prestaties

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.