Alles weten over wat er op je televisie komt

© CIDimport

Alles weten over wat er op je televisie komt

Geplaatst: 28 november 2011 - 10:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:27

Robin Smit

Speciaal voor gebruikers die televisie kijken via aanbieder Ziggo, heeft het bedrijf een digitale televisiegids gemaakt. De app biedt naast een televisiegids ook een nieuwssectie en geeft toegang tot de 'on demand' database van Ziggo.

Het eerste dat opvalt bij het openen van de Ziggo TV app, is de erg mooie interface. Helaas moet dit wel ten koste gaan van de overzichtelijkheid van de app. Vooral op de iPhone is het hierdoor erg lastig om een goed overzicht te krijgen.

Een leuke toevoeging aan de app is de nieuwssectie. Hierin worden dagelijks nieuwe artikelen geplaatst over televisieprogramma's. Ook de mogelijkheid om informatie over 'on demand' films op te vragen is erg handig. Hierbij kan je precies zien welke films er beschikbaar zijn en wat de kosten zijn van het huren van de films. Om de films te kijken, word je wel doorverwezen naar de digitale ontvanger van Ziggo. Het is dus niet mogelijk om de films op de iPhone of iPad te bekijken.

Conclusie

Ziggo TV is een digitale televisiegids met veel leuke toevoegingen, zoals een nieuwssectie en informatie over 'on demand' films. Helaas kunnen deze films niet direct vanaf het apparaat bekeken worden. Hiervoor is de digitale ontvanger van Ziggo nodig. Een ander nadeel aan de app is het gebrek aan overzicht van de digitale tv-gids. Dit is vooral op de iPhone te merken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten