Als eerste alle uitslagen op je scherm

Door: robin-smit | 26 december 2011 16:01

Apps & Software

Of je nu het laatste nieuws over je favoriete club in de Eredivisie wil weten, of geïnteresseerd bent in de standen in de Premier League. Voetbalprimeur Pro helpt je om deze informatie allemaal makkelijk en overzichtelijk op je telefoon te krijgen.

Doordat Voetbalprimeur Pro voor 75 competities uitgebreide informatie biedt, zal deze app voor de zeer fanatieke voetbalfan echt een uitkomst zijn. In een oogopslag zijn alle nieuwsberichten van een specifieke competitie of club te zien. Ook biedt de app de mogelijkheid om voor jouw favoriete club een speciaal tabblad aan te maken.

Een groot bijkomend voordeel van de app zijn de pushberichten die kunnen worden ingesteld. Hierdoor krijg je bij een doelpunt of ander belangrijk nieuws van je geselecteerde clubs of competities, automatisch een berichtje. Helaas werkt deze functie nog niet optimaal, waardoor bijvoorbeeld doelpunten pas doorkomen na de wedstrijd.

Kortom

Voetbalprimeur Pro is een app die gebruikers zeer uitgebreide informatie geeft over al hun favoriete clubs en competities. Het is handig dat je de app precies zo kunt aanpassen, dat je alleen de informatie krijgt die voor jou handig is. Het is jammer dat de pushfunctie vaak achterloopt, waardoor je niet direct de laatste nieuwtjes doorkrijgt.

0 Reactie(s) op: Als eerste alle uitslagen op je scherm

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.