Als er één schaap over de dam is...

© CIDimport

Als er één schaap over de dam is...

Geplaatst: 18 februari 2012 - 16:57

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie ID.nl

Als jouw boerderij wordt overlopen door een kudde schapen, zorg je er uiteraard voor dat ze niet verhongeren. Nu moet je er alleen nog even voor zorgen dat elke schaap de juiste bloemen eet.

In de app Hungry Sheep is het de bedoeling om zo veel mogelijk schapen naar het juist veld met bloemen te brengen. Hierbij is er een onderverdeling gemaakt tussen witte schapen en zwarte schapen. De witte schapen moeten naar het veld met witte bloemen en de zwarte schapen naar het veld met rode bloemen. De schapen verschijnen in een steeds hoger tempo in beeld, wanneer je de schapen te laat naar het goede veld sleept, verhongeren ze. Wanneer het spel je even te moeilijk wordt, kun je de hulp inroepen van je hond.

Alhoewel Hungry Sheep leuk en zeker geen makkelijk spel is wanneer je op de hogere niveaus speelt, moet worden gezegd dat de game weinig uitdaging heeft. De gameplay is vrij eentonig en na enkele keren spelen heeft de Hungry Sheep weinig nieuws meer te bieden.

Kortom

Hungry Sheep is een game waarbij het de bedoeling is om de schapen die je boerderij bestormen naar het juiste grasveld te verplaatsten. Alhoewel de game niet makkelijk is, weet de Hungry Sheep na een tijdje niet echt meer uit te dagen en wordt de gameplay erg eentonig.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten