Altijd de weg vinden naar het dichtstbijzijnde toilet

© CIDimport

Altijd de weg vinden naar het dichtstbijzijnde toilet

Geplaatst: 12 juni 2012 - 11:24

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Het overkomt ons allemaal wel eens. Je bent lekker een dagje weg en plotseling is de nood wel heel hoog wanneer het om het bezoeken van een toilet gaat. Uiteraard ben je net beland in een sprinter van de NS en aangekomen op het station weet je nog steeds geen, heel hard benodigde, toiletpot te vinden. De app HogeNood helpt je hierbij uit de brand.

HogeNood is een app die aan de hand van je locatie de dichtstbijzijnde openbare toiletten opzoekt. Hierbij geeft de app direct aan hoeveel meter je bij deze toiletten vandaan bent, wat de naam van het toilet is en of er aparte toiletten beschikbaar zijn voor mannen, vrouwen en invaliden. Wanneer je een toilet dat je wil bezoeken selecteert, zie je onder andere direct wat het kost om het openbare toilet te bezoeken en wanneer het toilet geopend is. Daarnaast is er de mogelijkheid om naar het toilet te navigeren.

Alhoewel er veel toiletten zijn opgenomen in de database van HogeNood, valt op dat er toch veel toiletten van bijvoorbeeld de horeca ontbreken. Dit kan erin resulteren dat de app aangeeft dat het dichtstbijzijnde toilet een kilometer of meer lopen is, terwijl er in werkelijkheid bruikbare toiletten in de directe omgeving aanwezig zijn.

Kortom

HogeNood is een app die aan de hand van je locatie aangeeft waar zich de dichtstbijzijnde openbare toiletten bevinden. Alhoewel de informatie uitgebreid en duidelijk is, mist de app toch nog veel locaties die bij echt hoge nood ook een hele goede optie zouden zijn.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten