Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Altijd de weg vinden naar het dichtstbijzijnde toilet

Door: Robin Smit | 12 juni 2012 15:24

Apps & Software

Het overkomt ons allemaal wel eens. Je bent lekker een dagje weg en plotseling is de nood wel heel hoog wanneer het om het bezoeken van een toilet gaat. Uiteraard ben je net beland in een sprinter van de NS en aangekomen op het station weet je nog steeds geen, heel hard benodigde, toiletpot te vinden. De app HogeNood helpt je hierbij uit de brand.

HogeNood is een app die aan de hand van je locatie de dichtstbijzijnde openbare toiletten opzoekt. Hierbij geeft de app direct aan hoeveel meter je bij deze toiletten vandaan bent, wat de naam van het toilet is en of er aparte toiletten beschikbaar zijn voor mannen, vrouwen en invaliden. Wanneer je een toilet dat je wil bezoeken selecteert, zie je onder andere direct wat het kost om het openbare toilet te bezoeken en wanneer het toilet geopend is. Daarnaast is er de mogelijkheid om naar het toilet te navigeren.

Alhoewel er veel toiletten zijn opgenomen in de database van HogeNood, valt op dat er toch veel toiletten van bijvoorbeeld de horeca ontbreken. Dit kan erin resulteren dat de app aangeeft dat het dichtstbijzijnde toilet een kilometer of meer lopen is, terwijl er in werkelijkheid bruikbare toiletten in de directe omgeving aanwezig zijn.

Kortom

HogeNood is een app die aan de hand van je locatie aangeeft waar zich de dichtstbijzijnde openbare toiletten bevinden. Alhoewel de informatie uitgebreid en duidelijk is, mist de app toch nog veel locaties die bij echt hoge nood ook een hele goede optie zouden zijn.

0 Reacties op: Altijd de weg vinden naar het dichtstbijzijnde toilet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.