Altijd op de hoogte van het laatste weerbericht

Door: Robin Smit | 26 februari 2012 19:02

Apps & Software

Live Weer is een app die volgens de makers het weer altijd op een prachtige manier laat zien en bovendien meer informatie weergeeft dan de weer app die standaard op de iPhone staat.

In Live Weer is het eenvoudig om van meerdere plaatsen het weerbericht te bekijken. De interface waarin dit wordt gedaan kun je zelf aanpassen. Hierdoor is het mogelijk om alleen essentiële informatie weer te geven, of juist een uitgebreid weerbericht te krijgen. Zo is het mogelijk om gevoelstemperatuur, luchtvochtigheid of luchtdruk op te vragen.

Een handige functie aan Live Weer, is de mogelijkheid om de temperatuur te laten zien op je homescreen. Dit wordt gedaan door een badge met de temperatuur naast het icoontje van de app te plaatsen. Door het nieuwe berichtencentrum in iOS 5 met de weer widget is deze functie wel iets minder uniek geworden.

Kortom

Live Weer is een erg mooi vormgegeven app voor het weergeven van het laatste weerbericht op je iPhone of iPod Touch. De app is aan te passen naar je eigen wensen en laat daardoor altijd zien wat jij handig vindt. Een handige extra functie