Altijd op de hoogte van jouw afspraken en het laatste weerbericht

Door: robin-smit | 26 februari 2013 11:10

Review

Je hele telefoon vol met verschillende apps zetten kan natuurlijk erg leuk zijn, maar heb je je wel eens afgevraagd of het echt nodig is om voor alles een app te hebben? Je telefoon kan er een stuk frisser uitzien met Horizon Calendar.

Horizon Calendar is een app die op een handige manier de functionaliteit van een agenda combineert met die van een app voor het weer. Dit doet de app in een mooie en overzichtelijk vormgegeven omgeving waarin al jouw afspraken overzichtelijk per dag worden weergegeven. Achter elke dag is de weersvoorspelling voor die dag te zien. Met verschillende veeg-bewegingen is het mogelijk om te wisselen tussen maanden, een maandoverzicht op te vragen of een uitgebreider weerbericht te bekijken. Deze besturing werkt fijn en snel.

Helaas ontbreekt het Horizon Calendar aan een weekweergave. Hierdoor is de agenda minder geschikt voor personen die graag een duidelijk weekoverzicht van uur tot uur tot hun beschikking willen hebben. Ben je echter op zoek naar een strakke en mooi vormgegeven agenda die ook nog eens het weerbericht toont, dan is Horizon Calendar zeker een aanrader.

Kortom

Horizon Calendar is een mooi vormgegeven agenda die je in een strakke omgeving jouw afspraken per dag toont. Daarnaast word je van dag tot dag op de hoogte gehouden van de weersverwachting. Met verschillende veeg-bewegingen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een maandweergave op te vragen. Helaas ontbreekt een weekweergave in de app.

0 Reactie(s) op: Altijd op de hoogte van jouw afspraken en het laatste weerbericht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.