Altijd op de hoogte van wegwerkzaamheden

Door: robin-smit | 14 september 2012 14:00

Review

Rijkswaterstaat verricht in Nederland op dit moment werkzaamheden aan veel verschillende wegen. Zoals breed wordt aangekondigd kan dit voor de nodige vertraging en overlast zorgen. Gelukkig is er voor de weggebruikers die dit aangaat goede voorlichting. Om deze voorlichting nu helemaal persoonlijk te maken is er de app Van A naar Beter.

Van A naar Beter is een app met alle informatie over wegwerkzaamheden die op dit moment worden verricht. Om te weten of jij hinder ondervindt van deze wegwerkzaamheden hoef je enkel je vertrekpunt en je locatie in te voeren. Vervolgens vertelt de app je precies waar je hinder kan ondervinden. Wanneer je regelmatig eenzelfde traject aflegt is het ook mogelijk dit traject op te slaan. De app zal vervolgens automatisch een melding afgeven wanneer aan het wegdek wordt gewerkt op dit traject.

Bij de waarschuwingen wordt duidelijk aangegeven wat de aard van de hinder is, hoe lange de geschatte vertraging is en welke eventuele verbeteringen er aan de weg worden doorgevoerd. Ondanks dat hiermee alle belangrijke functies van Van A naar Beter wel zijn behandeld, bewijst de app een handig hulpmiddel te zijn dat precies doet wat je ervan verwacht.

Kortom

Van A naar Beter is een app die je een handig gepersonaliseerd overzicht geeft van de wegwerkzaamheden in Nederland. Vooral de mogelijkheid om automatisch waarschuwingen te krijgen is erg handig.

0 Reactie(s) op: Altijd op de hoogte van wegwerkzaamheden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.