Altijd weten waar je pakketje is

Door: robin-smit | 02 februari 2012 13:34

Review

Voor mensen die vaak pakketjes versturen of ontvangen is de mogelijkheid om deze pakketjes te volgen een uitkomst. Wanneer er meerde pakketjes moeten worden gevolgd, kan dit een probleem vormen.

Voor dit probleem is er de app bezorgbuddy. In deze app is het mogelijk om van meerdere pakketten de status bij te houden. Dit kan worden gedaan door de barcode en de postcode waar het pakket naartoe moet in de app in te voeren. Hierbij moet wel worden gezegd dat dit alleen mogelijk is voor pakketten van PostNL.

Hier komt bij dat de app niet helemaal doet wat hij beweert te doen. De app is namelijk gratis te downloaden en bij de beschrijving wordt aangegeven dat er van meerdere pakketten de status kan worden bijgehouden. Dit is echter pas mogelijk nadat je betaalt voor het gebruik van Bezorgbuddy.

Het bijhouden van de status van een pakket werkt verder goed. Doordat het ook mogelijk is om de barcode in te voeren door deze te scannen vanaf de pakketzegel.

Kortom

Bezorgbuddy is een app die in eerste instantie erg handig de bezorgstatus van pakketten weet bij te houden. De app weet echter teleur te stellen doordat enkel pakketten van PostNL worden ondersteun en er op een vervelende manier na het installeren geld wordt gevraagd van de gebruiker.

0 Reactie(s) op: Altijd weten waar je pakketje is

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.