Altijd weten wanneer de winkels open zijn

Door: Robin Smit | 24 januari 2013 14:01

Apps & Software

Wil je net na je werk nog even snel een boodschapje doen of heb je zin om op een rustige zondag nog even wat leuke kleding in te slaan? Het blijft natuurlijk altijd de vraag welke winkels er open zijn op het moment dat jij ze nodig hebt. Met de app van Openingstijden.nl heb je dit nu in een oogwenk achterhaald.

Openingstijden.nl is een app die je inzicht geeft in de openingstijden van winkels, bedrijven, woonboulevards en winkelcentra. Ook is het mogelijk om in de app te zien in welke steden er de komende tijd koopzondag is. Het zoeken van openingstijden kun je doen door een locatie in te vullen of door de app naar locaties bij jou in de buurt te laten zoeken.

Het overzicht van de openingstijden van verschillende winkels en bedrijven kan alfabetisch of categorisch worden gesorteerd. Hierdoor is het zoeken van een specifieke locatie relatief eenvoudig. De informatie in de app is over het algemeen correct en volledig. Bepaalde kleine winkels worden niet altijd gevonden door de app, maar grotere winkels, met name grote ketens zijn allemaal aanwezig.

Kortom

Openingstijden.nl is de app van de gelijknamige website waar het mogelijk is om openingstijden van onder andere winkels, bedrijven, woonboulevards en winkelcentra te bekijken. De app maakt dit ook mogelijk en is over het algemeen zeer correct en compleet. Alleen voor kleine winkels geldt dat gegevens niet altijd aanwezig zijn.