Android 4.0-update Galaxy Note loopt vertraging op

Door: Elmar Rekers | 16 maart 2012 11:43

Apps & Software

Hoewel Samsung aanvankelijk aankondigde dat de Galaxy Note in het eerste kwartaal voorzien zou worden van Android 4.0, wordt vrijdag duidelijk dat deze Ice Cream Sandwich-update enige vertraging oploopt.

De Noorse tak van fabrikant Samsung laat via Facebook weten dat de Galaxy Note pas in het tweede kwartaal zal worden opgekrikt naar Android 4.0. Waarom de update wordt uitgesteld maakt de fabrikant niet bekend. Ook wordt er nog geen specifieke releasedatum gegeven.

Android-updates worden doorgaans gefaseerd uitgerold, waardoor het logisch zou zijn dat ook de Nederlandse Galaxy Notes Android 4.0 pas in het tweede kwartaal krijgen voorgeschoteld. Samsung is eerder deze week in Europa al wel begonnen met de Ice Cream Sandwich-uitrol naar de Galaxy S II.

Nexus S

Vrijdag duiken er tevens geruchten op dat Google "in de komende weken" zal beginnen met het updaten van de Nexus S, de Google-telefoon die eind 2010 het levenslicht zag. Dat meldt website Engadget op basis van een 'betrouwbare bron'. De Nexus S is, net als de vorig jaar verschenen Galaxy Nexus, geproduceerd door Samsung.

0 Reactie(s) op: Android 4.0-update Galaxy Note loopt vertraging op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.