Aparte foto-app voor de creatieveling

Door: menno-van-bohemen | 31 januari 2012 17:41

Review

Foto-apps; ze zijn er in alle soorten en maten. Het lijkt soms wel of de helft van de appstore bestaat uit foto-apps. Apps om een foto ouder te laten lijken, apps om een feestneus toe te voegen, apps om je dikker of juist slanker te maken. Genoeg keus!

Met Grid Lens kun je nog een app aan je grote collectie met foto-apps toevoegen. Deze app helpt je om leuke collecties te maken. Door het scherm te 'delen' krijg je een foto met daarin allemaal kleine foto's. Als je hier creatief mee omgaat dan kun je hele leuke kunstwerkjes maken.

Na het kiezen van een grid, een bepaalde verdeling van het scherm, kun je ervoor kiezen om in elk vakje een aparte foto te nemen. Er ontstaat dan een soort stripverhaal met echte foto's. Ook kun je ervoor kiezen om één foto te maken in alle vakjes, waardoor je puzzelstukjes van de grote foto krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende grids, maar ook zelf een grid ontwerpen. Bovendien kun je de raden van het kader dikker of dunner maken en ook kun je de kleur van het kader aanpassen.

Kortom

Grid Lens is een leuke en mooi vormgegeven app die je helpt met het maken van creatieve collages. Je kunt zelf een 'grid' ontwerpen en de app bevat veel opties. Leef je uit met deze app voor de creatieveling.

0 Reactie(s) op: Aparte foto-app voor de creatieveling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.