App over series laat te wensen over

© CIDimport

App over series laat te wensen over

Geplaatst: 9 februari 2012 - 08:50

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Het lijkt een rage op internet te worden; je hele leven vastleggen. Waar heb ik gereden op mijn racefiets? Naar welke muziek heb ik geluisterd afgelopen week? Waar zijn mijn vakantiefoto's genomen? Wat heb ik gegeten vandaag? Dankzij de TvSeries-app kun je ook vastleggen welke tv-series je hebt gezien.

In de TvSeries-app kun je zoeken naar de meest uiteenlopende tv-series, van Friends tot Barbapapa. Hiervoor maakt de app gebruik van de database van TheTVDB.com. Wanneer je een serie hebt gevonden, dan toont de app netjes alle afleveringen, per seizoen gesorteerd. Ook is het mogelijk om aan te geven dat je een serie hebt bekeken, of dat je dat van plan bent. In dat laatste geval komt de serie op je watchlist te staan.

Doordat de app gebruik maakt van een database op internet, is het zoeken naar series niet altijd even snel. Wanneer je een serie aan je persoonlijke lijst wil toevoegen, dan heeft de app nóg meer tijd nodig. Iets wat erg storend werkt. De eenvoudige en soms lelijke interface draagt ook al niet bij aan veel gebruiksplezier van deze app.

Kortom

Met de TvSeries-app kun je zoeken naar een grote collectie tv-series. Wanneer je je verdiept in de ietwat onlogische indeling van de app, dan kun je er best plezier aan beleven. De lelijke interface en de trage werking zorgen vooral voor een bittere nasmaak. Een afknapper dus.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten