Apps tegen verveling

Door: Stefanie Katzenbauer | 11 november 2018 10:32

Verveelde vrouw in Londen
Review

Wanneer je je verveelt, grijp je al snel naar je telefoon en open je de standaard apps. Die verveling kan op allerlei momenten toeslaan. De ongemakkelijke stilte in de kantine tijdens je lunchpauze en verveling alom terwijl je je boterham met kaas wegwerkt is er niet meer bij. Met deze apps tegen verveling en een leukere lunchpauze ben jij zoet en vermaakt!

Reddit

Voor wie het nog niet kent: Reddit is een forum waarop werkelijk álle onderwerpen besproken worden. Had je een gekke gedachte onder de douche en wil je deze delen? Dan kan dat op Reddit. Heb je vragen over hoe je een bepaald apparaat installeert? Vraag het op Reddit. De app biedt eindeloze leesmogelijkheden en je kan je favoriete threads volgen deze worden vervolgens in je feed getoond. Wil je alleen de beste bijdrages lezen? Kijk dan bij ‘top’ om de meest gewaardeerde bijdrages te lezen.

(Android/iOS)

App tegen verveling: Reddit

I Am Innocent

In I Am Innocent volg je een verhaal door middel van telefoongesprekken, chats en websites. In het verhaal kan je zelf bepaalde keuzes maken die het gesprek en het verhaal beïnvloeden.

In de app kan je sparen voor beloningspunten en naarmate je verder speelt, ontgrendel je steeds meer mogelijkheden. 

Volg dit spannende verhaal dat zich door jouw keuzes steeds verder ontvouwt en maak van je saaie lunchpauze een spannend thriller moment!

(Android/iOS)

App tegen verveling: I Am Innocent

Bored Panda

Voor een aantal leuke, maatschappelijke en human interest verhalen moet je bij Bored Panda zijn. In de app worden verschillende soorten artikelen in een feed aan je gepresenteerd. Ze lezen lekker makkelijk weg. Deze app is dus perfect tegen verveling of wanneer je gewoon tien minuten niks te doen hebt. Wil je over een specifiek onderwerp lezen? Dan zijn er categorieën voor je gemaakt in het menu links boven. 

(Android/iOS)

App tegen verveling: Bored Panda

Stories – Gripped on Texts

Gripped is gebaseerd op appgesprekken met een spannende wending. Deze gesprekken vormen een kort verhaal dat stukje bij beetje aan je wordt onthuld. Wat wel een beetje jammer is, is dat wanneer je midden in het verhaal zit, advertenties ertussendoor geblaat komen.

Je kan kiezen tussen meerdere verhalen waarbij je afzonderlijke afleveringen kunt lezen. Leuk extraatje is dat, wanneer je een tijd de app niet geopend hebt, je een neppe sms notificatie krijgt met een update uit het verhaal. Perfect dus voor een verveeld moment!

(Android/ alternatief voor iOS)

App tegen verveling: Gripped

Virtual Beggar

Virtual Beggar doet denken aan een oud Nintendo spelletje met zijn retro pixel uiterlijk. In dit spel ben je een bedelaar die rijk hoopt te worden. Ontzettend verslavend aangezien het werkt met screentaps en je dus niet veel hoeft te doen, wil je vooruitkomen. Met de verdiende muntjes kun je upgrades kopen die het spel makkelijker maken.

(Android/iOS)

App tegen verveling: Virtual Beggar

Podcast Player

Mocht je nou zin hebben om je even af te zonderen in je lunchpauze, dan is het luisteren van een podcast een leuke en eventueel nuttige tijdsbesteding. Podcast Player biedt ontzettend veel podcasts aan om te luisteren die allemaal in handige en overzichtelijke categorieën verdeeld zijn.

Abonneer je op je favoriete podcasts zodat je in één vingerbeweging aan het luisteren bent. 

(Android/iOS)

Apps tegen verveling: Podcast Player

1 Reactie(s) op: Apps tegen verveling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 16 maart 2020 22:56 Nimsnims
    Wij zijn vanwege het thuiszitten helemaal verslaafd aan de apps van SameRoomGames.com leuk de tijd door te komen met anderen.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.