Artikelen posten met Redder

Door: tessa-vermeulen | 10 maart 2012 14:59

Review

Redditors opgelet! Vandaag de dag is het mogelijk Redder voor je iPhone en iPad aan te schaffen. Met deze applicatie wil het bedrijf, Reddit overal toegankelijk maken en verbeteringen doorvoeren voor haar gebruikers. Wat is Reddit? Wat voor app is het?

Tot op heden waren de apps iReddit en Alien Blue al beschikbaar in de App Store. Deze twee apps, in blauw design, vertaalden de website reddit.com voor een groot deel. Reddit is een online dienst die haar gebruikers de mogelijkheid biedt artikelen te posten, en te down- en upgraden. Door middel van deze laatste functie zorgt de site ervoor dat de meest gewaardeerde artikelen bovenaan komen te staan. Daarnaast is het mogelijk op de artikelen te reageren en kunnen interessegroepen worden gevormd. De website is zeer populair en continue in beweging door de input van Redditors.

Met de app Redder zijn een aantal interessante veranderingen doorgevoerd. Direct valt een verschil in design op. Het rood met oranje zorgt voor een moderne en rustige uitstraling. De voorpagina beschikt nog over dezelfde tabbladen: hot, new, top en controversial. Het tabblad 'Reddits' is hieraan toegevoegd, welke een zoekfunctie in subreddits mogelijk maakt. Helaas is het niet mogelijk vanaf je tablet of iPhone een artikel te uploaden, wel kan je een reactie achterlaten, de link e-mailen, openen in Safari of verbergen/opslaan. Een nadeel betreffende reacties lezen is dat de app de reacties niet inleest. Met name op de iPhone is dit lastig, gezien het lettertype dan wel erg klein wordt. Ook is het niet mogelijk binnen de app je opgeslagen artikelen terug te vinden.

Kortom

De app Redder is een verbetering ten opzichte van de huidige apps die reddit.com heeft gelanceerd, echter zijn er nog verbeterpunten mogelijk. Reacties worden niet ingelezen en is het niet mogelijk opgeslagen berichten terug te vinden.

0 Reactie(s) op: Artikelen posten met Redder

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.