Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Aurora Feint II: Arena Daemons

Door: | 02 september 2011 14:27

Apps & Software

Aurora Feint II: Arena Daemons begint met de volgende korte introductie: "What is it that separates reality from fantasy? For one little girl, the only way to survive our reality is to live in her fantasy." Samen met de mooie graphics is deze intro genoeg om iedere fantasy-liefhebber de wereld van Aurora Feint binnen te lokken.

Aurora Feint II is een puzzelspel in de stijl van Bejeweled en Puyo Puyo, geplaatst tegen de achtergrond van een RPG. Je speelt in de iPhone-game een personage dat door het spelen van puzzelgevechten sterker wordt.

De puzzels in AFII bevatten vijf soorten blokjes en die kun je over de horizontale lijnen in de puzzel verschuiven. Blokjes die je vanaf een hoger gelegen laag verschuift, vallen naar beneden als er niets onder ligt. Wanneer je de iPhone draait, verschuift het gehele speelveld met alle gevolgen van dien. De bedoeling is om steeds combinaties van drie blokjes van dezelfde soort te laten verdwijnen. Om Aurora Feint goed te spelen, moeten er kettingreacties gemaakt worden waarin de ene verdwijnende combo de volgende in gang zet.

Puzzelmechanisme

In de 'mine' en de 'smith' speel je varianten op hetzelfde puzzelmechanisme, alleen is hier geen tegenspeler. Je bezoekt deze locaties om materialen te verzamelen en om wapens te maken van de verzamelde grondstoffen. In de tower maak je magic books en de puzzels daarvoor zijn anders dan die in de rest van AFII. In de tower moet je binnen en met een zeer beperkt aantal zetten alle blokjes op het veld laten verdwijnen. De app Aurora Feint II: Tower Puzzles is geheel op dit principe gebaseerd.

Kortom

Aurora Feint II: Arena Daemons is complex en je kunt er gemakkelijk uren mee bezig zijn. De puzzels zijn uitdagend en dus heerlijk voor de echte liefhebber.

0 Reacties op: Aurora Feint II: Arena Daemons

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.