© CIDimport

Babyfoon met kinderziektes

Geplaatst: 22 april 2012 - 10:28

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Als je je baby alleen achter laat in zijn bedje wil je natuurlijk wel graag weten of alles goed verloopt. Al vele jaren worden ouders daarmee geholpen door middel van de babyfoon. Voor de moderne opvoeders is er nu een app die dat kunstje ook zou kunnen.

De naam van deze app is Babyfoon 3G. Een app die, zoals de naam al doet vermoeden, de mogelijkheid geeft om je baby met behulp van een 3G verbinding in de gaten te houden. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van een WiFi verbinding wanneer deze aanwezig is.

Babyfoon 3G werkt door twee iOS apparaten aan elkaar te koppelen, de ouder-unit en de baby-unit. Dit koppelen is bijzonder eenvoudig en werkt daardoor erg prettig. Op de werking van deze babyfoon zijn echter wel wat op- en aanmerkingen te maken. Zo heeft het geluid een erg grote vertraging van soms bijna een halve minuut over WiFi. Wanneer er een geluidsbericht vanaf de ouder-unit wordt verstuurd, komt dit gek genoeg wel direct aan. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om op afstand een foto te maken van je baby. Helaas werd er tijdens het testen herhaaldelijk een foutmelding gegeven.

Kortom

Babyfoon 3G is een app die de traditionele babyfoon zou moeten vervangen door een app voor mobiele apparaten. Helaas zitten er in de app nog enkele kinderziektes waardoor de werking nog niet optimaal is. Wanneer deze worden verholpen zal dit al een groot verschil maken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten