Back-up Firefox-extensies

Door: Robbin Ooijevaar | 03 februari 2011 16:56

Apps & Software

Firefox-liefhebbers staan er om bekend handige extra’s (add-ons) te installeren. Na verloop van tijd ontstaat er een goede collectie die regelmatig wordt gebruikt. Firefox Extension Backup (kort: FEBE) maakt het veiligstellen van uw browserextensies eenvoudig.

Een back-up van al uw browserextensies is prettig om achter de hand te houden voor als er eens iets mis gaat met uw systeem. Ook kunt u de back-up gebruiken om alles over te zetten naar een nieuwe computer, inclusief alle add-ons en uw Firefox-omgeving. U vindt FEBE op de verzamelwebsite van Firefox-add-ons. Open na installatie het menu Extra en kies FEBE / Opties en geef aan wat u veilig wilt stellen. Bij de eerste start dient u bij Map / Backup doelmap aan te geven waar FEBE de reservekopie moet bewaren. Het is ook mogelijk om een schema te maken en de back-up automatisch uit te laten voeren, maar dat is niet verplicht. De handmatige back-up voert u uit via het menu Extra / FEBE / Backup uitvoeren. Een back-up herstellen gaat via het menu Extra / FEBE / Terugzetten.

Firefox Extension Backup (FEBE) maakt een goede reservekopie van uw Firefox-omgeving, inclusief alle geïnstalleerde extensies.

0 Reactie(s) op: Back-up Firefox-extensies

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.