Bart Smit lekt releasedatum Diablo III

Door: Elmar Rekers | 24 februari 2012 13:13

Apps & Software

De Nederlandse speelgoedwinkel Bart Smit lijkt de releasedatum van Diablo III te hebben gelekt. In de folder van deze week staat vermeld dat de langverwachte RPG vanaf 19 april verkrijgbaar is.

Hoewel uitgever en ontwikkelaar Blizzard onlangs liet weten dat de releasedatum via een officieel persbericht bekend zou worden gemaakt, meent Bart Smit dat ze inmiddels bekend zijn met deze datum. Navraag door website Duimschroef.nl maakt duidelijk dat de winkel ook in de folder van volgende week deze releasedatum zal vermelden.

Release Diablo III

Blizzard liet eerder deze maand weten dat de game ergens in het tweede kwartaal beschikbaar zal komen voor de pc. Dit nadat er vele geruchten over mogelijke releasedata waren opgedoken. Als Diablo III daadwerkelijk op 19 april verschijnt zou dit dus vroeg in het tweede kwartaal zijn.

Blizzard kondigt traditiegetrouw een releasedatum nooit ver van tevoren aan. Dit omdat ze een game naar eigen zeggen pas op de markt willen brengen als deze volledig af is, en ze zich niet willen laten opjagen door een naderende deadline. Eind januari liet de studio nog weten dat er hard aan het pc-spel werd gewerkt.

0 Reactie(s) op: Bart Smit lekt releasedatum Diablo III

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.