Beep Codes Viewer 0.4.7.462

Door: frank-de-graaf | 03 december 2010 10:17

Review

Het zijn van die akelige momenten als het scherm van uw computer zwart blijft en er alleen nog wat piepjes uit de kast komen. Die piepjes geven vaak wel aan wat er precies misgaat, alleen is het vertalen van deze ‘morse-code’ nogal lastig zonder handleiding.

Beep Codes Viewer kan dat voor u doen voor het bios van AMI, Award, IBM en Phoenix – dat zijn vrijwel alle grote biosmakers. Welke fabrikant het bios op uw systeem heeft geleverd, kunt u zien op het allereerste scherm als uw computer start. Dan moet uw computer het nog wel doen natuurlijk, dus noteer dat voordat het mis gaat. Start het programma op een andere computer en gebruik de vertaaltabellen om het probleem te achterhalen.

Beep Codes Viewer biedt inzicht in foutmeldingen en levert tevens pasklare oplossingen.

Leuk is dat Beep Codes Viewer voor de meeste problemen ook direct oplossingen aandraagt. Die vergen over het algemeen wel dat u met een schroevendraaier de computerkast induikt. Deze tip is daarom meer geschikt voor gevorderde computergebruikers die tevens beschikken over hulpmiddelen als een geleidend polsbandje om schade door statische elektriciteit te voorkomen.

Beep Codes Viewer 0.4.7.462

Freeware

Taal Engels

Download 518 KB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Beep Codes Viewer 0.4.7.462

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.