Ben jij klaar voor wat nieuws?

Door: robin-smit | 29 november 2012 14:51

Apps & Software

Een kenmerk van een goede game is veelal dat deze origineel is. Toch gebeurt het niet vaak dat we een game tegenkomen die al puur door de originaliteit weet te overtuigen. Help Volty is echter een uitzondering op de regel.

Help Volty is een alternatieve game voor de iPad die bij het eerste gebruik direct opvalt. Het ontbreken van een menu zorgt er echter voor dat het doel van Help Volty in de eerste instantie volstrekt onduidelijk is. Na kort proberen zul je er echter al snel achter komen dat er een munt op je scherm te vinden is. Door deze munt in een speciale machine te stoppen zul je een spelletje starten.

In deze minigame is het de bedoeling om met het wezentje Volty een elektrisch circuit te creëren. Naarmate je vordert in de game wordt dit echt steeds moeilijker doordat je steeds meer wezentjes tot je beschikking krijgt en ook nog eens te maken krijgt met vijandelijke beestjes. Heb jij voldoende strategisch inzicht en behendigheid in je om deze puzzels op te lossen?

Kortom

Help Volty is een originele game waarbij het de bedoeling is om verschillende levels op te lossen door een elektrisch circuit te creëren. Door de alternatieve aanpak en de vernieuwende gameplay is Help Volty een absolute aanrader voor iedereen die toe is aan wat nieuws.

0 Reactie(s) op: Ben jij klaar voor wat nieuws?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.