7 apps om dit voetbalseizoen up-to-date te blijven

Door: Jeroen Kuiper | 31 juli 2015 08:27

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2

Komend weekend gaat het voetbalseizoen weer van start in Nederland met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Om dit voetbalseizoen op de hoogte te blijven van de standen, uitslagen en het laatste voetbalnieuws in binnen- en buitenland hebben we zeven apps voor je op een rij gezet.

Om op de hoogte te blijven van de uitslagen, standen en het nieuws op voetbalgebied zijn er diverse apps beschikbaar. Zo zijn er apps die zich vooral richten op de live uitslagen en apps die vooral het laatste nieuws brengen. Lees ook: Ga fit de zomer in met deze 10 sport-apps.

Soccer Scores Pro - FotMob

Soccer Scores Pro - FotMob is een handige app als je op de hoogte wilt blijven van alle uitslagen en standen. De app biedt de stand, uitslagen, statistieken en nog veel meer van competities over de hele wereld. Je kunt bijvoorbeeld op de hoogte blijven van de Aziatische Champions League, de competitie in San Marino of gewoon de grote competities in Europa. Wil je juist niet alle competities zien, dan kun je de minder interessante landen er ook net zo makkelijk uitfilteren. Daarnaast kun je de competities en clubs die je juist wél interessant vindt toevoegen aan je favorieten. FotMob zet de wedstrijden en uitslagen van die competities en teams dan bovenaan en stuurt je tijdens de wedstrijden ook pushberichten als er wordt gescoord. Van de grootste wedstrijden wordt een live verslag gegeven in de vorm van een ticker. De app van FotMob is beschikbaar voor zowel iOS als Android en is gratis te gebruiken.

FotMob is vooral gericht op live wedstrijden en statistieken.

Onefootball

De Onefootball-app is, net als die van FotMob, vooral gericht op de live tussenstanden en statistieken en de app ziet er ook ongeveer hetzelfde uit. Het filteren werkt iets anders. Je kunt je favorieten kiezen en in het live score-gedeelte kun je er dan voor kiezen om alleen je favorieten te laten zien zodat je niet alle competities hoeft te zien. De app van Onefootball stuurt je verder ook pushberichten van de belangrijke gebeurtenissen in de wedstrijden van je favorieten. Een leuke toevoeging aan de app is dat er meer ruimte is voor nieuws en de app ook pushberichten stuurt van het belangrijkste voetbalnieuws. Vooral in de transferperiodes wil je natuurlijk op de hoogte blijven van wie er naar welke club vertrekt, en de Onefootball-app stuurt je in ieder geval berichten van de belangrijkste gebeurtenissen. De Onefootball-app is gratis te downloaden voor iOS en Android. Er is zelfs een Apple Watch-app beschikbaar.

Onefootball brengt ook het laatste nieuws.

Forza Voetbal

Forza Voetbal is een andere app waarmee je op de hoogte blijft van alle live tussenstanden, uitslagen en standen. Net als de al eerder genoemde apps heeft Forza een groot aanbod aan competities van over de hele wereld en je kunt er handig al je favorieten uitfilteren. Het verschil met de andere twee apps zit hem vooral in de live verslaggeving. Tijdens de wedstrijden krijg je niet alleen pushberichten van de doelpunten maar ook van rode kaarten en gemiste strafschoppen. Daarnaast laat de app het voorafgaand aan de wedstrijd weten als de opstellingen bekend zijn. Een leuke toevoeging aan de Forza-app is dat die ook korte fragmenten van de doelpunten biedt als die beschikbaar zijn. Zeker van de grote wedstrijden worden de fragmenten vrij snel toegevoegd, waardoor je ook zonder televisie de doelpunten kunt zien. Net als de bovenstaande apps is de Forza-app gratis en beschikbaar voor zowel iOS als Android. Mocht je het leuk vinden dan kun je de layout van Forza ook veranderen. Er zijn ook layouts te koop die per stuk € 0,99 kosten.

Forza voetbal biedt videofragmenten van doelpunten.

Voetbal.nl

De Voetbal.nl-app is compleet gericht op het Nederlandse voetbal en biedt dan ook uitslagen en standen van de profcompetities tot aan de laagste amateurcompetities. De app wordt uitgegeven door de KNVB en je blijft daardoor op de hoogte van alle uitslagen en meldingen. Als je je als speler aanmeldt voor jouw amateurteam kun je pushberichten krijgen van de belangrijkste mededelingen als je wedstrijd bijvoorbeeld is afgelast. Zelfs van teams uit de achtste klasse zijn de resultaten, standen en mededelingen gewoon beschikbaar en je kunt daarnaast het programma van jouw team toevoegen aan je agenda. De Voetbal.nl-app is gratis en beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers. De Voetbal.nl-app is overigens de enige app die niet op een tablet te gebruiken is.

Voetbal.nl is volledig gericht op Nederlands voetbal.

0 Reactie(s) op: 7 apps om dit voetbalseizoen up-to-date te blijven

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.