BestSync 2011

Door: frank-de-graaf | 13 januari 2011 15:13

Apps & Software

Bij back-ups geldt vaak dat de spreekwoordelijke put pas wordt gedempt als het kalf al is verdronken. Een kapotte schijf kan zomaar betekenen dat u al uw persoonlijke bestanden en e-mails kwijt bent. BestSync 2011 biedt een eenvoudige methode om een dergelijk drama te voorkomen.

Met dit programma synchroniseert u uw bestanden en e-mailberichten eenvoudig met een back-upbron naar eigen keuze. Dat kan een ftp-server op internet zijn, maar ook een lokaal aangesloten usb-stick of een extern schijfje. De mogelijkheden voor externe opslag zijn groot en BestSync 2011 kan automatisch synchroniseren, zodat u altijd over een recente back-up beschikt. Het is daarbij mogelijk om verschillende taken te definiëren. U kunt bijvoorbeeld snel bepaalde documenten veilig laten stellen, maar u kunt er ook voor kiezen om een hele schijf te laten kopiëren. Let op welke versie van het programma u downloadt. In de meeste gevallen volstaat de gratis versie. Ook moet u kiezen tussen de 32- en de 64- bitsversie. Als u twijfelt welk besturingssysteem er precies op uw computer staat, kunt u in Verkenner met de rechtermuisknop op Computer klikken en Eigenschappen kiezen. Een leuke bijkomstigheid van BestSync is overigens dat het in het Nederlands werkt.

BestSync 2011 stelt u in staat om snel een back-up van uw bestanden te maken.

BestSync 2011

Freeware

Taal Nederlands

Download 32 bit: 5,1 MB; 64 bit: 8,7 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: BestSync 2011

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.