Bèta's Norton 2013 software nu beschikbaar

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 23 mei 2012 11:36

Apps & Software

De 2013 bètaversies van Norton Internet Security, Norton AntiVirus en Norton 360 zijn vanaf woensdag gratis te downloaden. Dat maakt Norton by Symantec bekend middels een persbericht.

De publieke bèta's van deze beveiligingssoftware is te downloaden via de speciale Norton bèta-website. De nieuwe producten zijn compatibel met de Consumer Preview van Windows 8, Windows 7, Windows Vista en Windows XP.

"Met de 2013 bèta's verhoogt Norton de kracht van de cloud, om zo consumenten te beveiligen bij al hun online activiteiten. Of ze nou surfen, socializen of winkelen", aldus de anti-virusmaker. Middels nieuwe functies als Norton Management, Norton Identity en online back-up, verwacht de fabrikant dat het voor gebruikers makkelijker wordt om de beveiliging van systemen te regelen en om persoonlijke informatie veilig in de cloud op te slaan.

Metro App Protection

Speciaal voor Windows 8 is de Metro App Protection in het leven geroepen. Deze nieuwe beveiligingssoftware zal volgens Norton waken over consumenten die gebruik maken van de Metro-apps in Microsofts nieuwe besturingssysteem. Daarnaast is ook de firewall voorzien van nieuwe technieken.

Een gratis voorproefje op Norton Internet Security, Norton AntiVirus en Norton 360 is nu te downloaden via het Norton Beta Center. Uiteraard garandeert een dergelijke bèta-versie nog niet de veiligheid van het uiteindelijke product. Hoe lang de bèta blijft doorlopen is niet bekend.

0 Reactie(s) op: Bèta's Norton 2013 software nu beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.