Bewerk je foto's gemakkelijk

Door: tessa-vermeulen | 28 april 2012 17:52

Apps & Software

Fantastische foto's maken als een professionele fotograaf? Met Snapster kan je vele effecten toepassen en maak je in no-time prachtige foto's.

Het hoofdscherm biedt meteen de mogelijkheid tot het maken van een foto. Via het foto-icoon links onderin beeld ga je naar lightbox, waar direct al jouw foto's zichtbaar zijn. In totaal kunnen hier 100 foto's worden opgeslagen. Vink een foto aan en je wordt doorgestuurd naar een 'edit'-pagina. Middels de verschillende tabbladen onderaan kan je licht-, kleur- en randeffecten toepassen. Hiermee maak je jouw foto's helemaal naar eigen smaak. Het beste effect geven de meer dan 40 beschikbare filters. Black & white, redscale, instant en Xpro, eigenlijk is alles wel mogelijk. Heb je een aantal favoriete filters, dan kan je ze ook nog plaatsen in een speciale map. Als de foto volledig naar wens is kan je deze opslaan of delen.

Snapster ondersteund ook andere apps zoals Instagram. Wil je toch liever in dit programma werken, dan wordt je foto gewoon in Instagram geopend. De twee apps lijken veel op elkaar, maar Instagram is toch meer gericht op het sociale netwerken.

In principe is Snapster een simpele app en zeer gebruiksvriendelijk. Er zitten vele mogelijkheden in om de foto's te bewerken, welke ook simpel te verkrijgen zijn. De Pro versie biedt zelfs nog meer mogelijkheden op dit gebied.

Kortom

Als je gemakkelijk en snel foto's wil maken en bewerken is Snapster een goede app. Snapster richt zich meer op het fotograferen, terwijl Instagram beter is in het sociale netwerken. Om deze reden sluiten de twee apps elkaar niet uit. Binnen Snapster is de mogelijkheid gemaakte foto's te openen in Instagram. Al met al een prima app, maar biedt het wellicht niet heel veel meer dan andere fotografie-apps.

0 Reactie(s) op: Bewerk je foto's gemakkelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.