Bid-O-Matic 2.14.8

Door: frank-de-graaf | 27 januari 2011 13:16

Apps & Software

Met Bid-O-Matic kunt u veilingen op eBay volgen, zonder dat u achter uw computer zit. Op de website van eBay geeft u aan welke items u wilt volgen, en vervolgens start u Bid-O-Matic.

De eerste keer dat u ermee aan de slag gaat, worden er verschillende updates binnengehaald. Voordat u het programma echt kunt gebruiken, moet u uw inlognaam en wachtwoord invoeren. Dat is altijd een onderdeel waar u mee moet oppassen, omdat vaak onduidelijk is waar deze gegevens worden opgeslagen, of erger: met wie ze worden gedeeld. Nu is Bid-O-Matic een open source-programma met een inzichtelijke broncode, wat de kans verkleint dat er kwalijke zaken met uw gegevens plaatsvinden. Verander eerst de taal naar Nederlands, via de menu-optie Sprache. Kies vervolgens bij Venster voor Opties. Klik op Nieuw en vul uw inloggegevens in. Klik daarna op OK (achter uw inlognaam) zodat de gegevens worden opgeslagen. Test eventueel of het inloggen is gelukt en keer daarna weer terug naar het hoofdscherm. U kunt nu de gevolgde items van eBay inladen en automatisch bieden. Raadpleeg ook even het forum op de website van Bid-O-Matic. Er staan veel handige tips over hoe u het maximale uit dit programma kunt halen.

Met Bid-O-Matic kunt u geautomatiseerd bieden op eBay.

Bid-O-Matic 2.14.8

Freeware

Taal Nederlands

Download 4,1 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Bid-O-Matic 2.14.8

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.