Bij regen toch zonnig voor de dag komen

© CIDimport

Bij regen toch zonnig voor de dag komen

Geplaatst: 16 maart 2012 - 12:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Robin Smit

Het zal niet de eerste keer zijn dat je stemming wordt bepaald door het beeld dat je buiten ziet wanneer je 's morgens de gordijnen open doet. Om ervoor te zorgen dat je toch een beetje zonnig voor de dag komt wanneer het regent, is er de app WeatherTunes.

WeatherTunes is een wekker voor je iPhone die elke morgen het weerbericht voor je bekijkt en vervolgens de toon waarmee je wakker wordt gemaakt hierop aanpast. Het is wel de bedoeling om zelf tracks van je iPhone toe te kennen aan bepaalde weersituaties. In de app zelf zijn wel enkele tracks meegeleverd voor bepaalde weersituaties, maar het is natuurlijk leuker om zelf de juiste track bij elke weersituatie te zoeken. WeatherTunes is verder uiteraard voorzien van de standaard voorzieningen zoals een snooze knop en meerdere in te stellen wekkers.

De interface van WeatherTunes is fris en vernieuwend. Bovendien is de besturing erg eenvoudig gemaakt door simpele bewegingen over het scherm van de iPhone te maken. Het is ook mogelijk om een beknopte weersverwachting voor de komende dagen te bekijken

Kortom

WeatherTunes is een app die je elke morgen wekt met een track die bij het betreffende weer past. Het instellen van de juiste tracks neemt even tijd in beslag, maar zodra WeatherTunes eenmaal zijn werk doet zullen humeurige ochtenden misschien wel tot het verleden behoren.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten