Blijf jij binnen de ring?

Door: robin-smit | 26 maart 2013 14:33

Apps & Software

Het succes van een leuke game kan soms schuilen in de eenvoud ervan. In een wereld waar alles steeds geavanceerder wordt kan het immers ook wel eens leuk zijn om gewoon even een snel en simpel spelletje te spelen. Rumble Blob is hier een goed voorbeeld van.

In Rumble Blob beland je met verschillende spelers op een klein speelveld waarbij het de bedoeling is elkaar uit dit speelveld te duwen. Dit kun je doen tegen de computer of met maximaal drie vrienden. Hierbij heeft iedere speler één Blob, dit is een gekleurd bolletje dat rondjes draait. Wanneer je als speler het scherm aanraakt zal dit bolletje zich echter verplaatsen in de richting waar hij op dat moment naar kijkt. Dit doet hij net zo lang totdat je het scherm weer los laat. Op deze manier is het de bedoeling de Blob van je tegenspeler het veld uit te duwen voordat je er zelf uit ligt.

Rumble Blob is een game die voornamelijk leuk is om samen met anderen te spelen. De singleplayer modus voelt namelijk nogal eenvoudig aan. Hier hadden we graag iets meer uitdaging in gezien.

Kortom

Rumble Blob is een vermakelijke game waarbij het de bedoeling is om tegenstanders buiten een speelveld te duwen voordat je hier zelf uit valt. De game is zowel alleen als met vrienden te spelen, maar voornamelijk deze laatste mogelijkheid geeft de game zijn kracht. De singleplayer modus voelt helaas nogal eenvoudig aan.

0 Reactie(s) op: Blijf jij binnen de ring?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.