Blizzard gaat moeilijkheid Diablo III uitbalanceren

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 07 juni 2012 17:44

Apps & Software

Uitgever en ontwikkelaar Blizzard heeft donderdag aangekondigd dat de Inferno-moeilijkheidsgraad in Diablo III zal worden aangepast. Een patch moet deze spelmodus beter uitbalanceren.

Op het officiële Diablo III-forum klagen veel gamers over het feit dat het verschil in moeilijkheid te groot is tussen de Inferno-modus en de Hell-modus. Zo zien spelers zich vaak genoodzaakt om in het Auction House geld neer te tellen voor een nieuwe uitrusting die hun personage sterker maakt.

Patch Diablo III

Blizzard laat weten dat er later deze maand een patch zal verschijnen die de pittige Inferno-modus beter zal uitbalanceren. Zo gaat Act 2 in deze spelvariant makkelijker worden, zodat spelers een betere aansluiting vinden wanneer ze door Act 1 zijn gekomen. Ook zal de kans op het vinden van een sterke uitrusting (level 61 tot 63) in Act IV op de Hell-moeilijkheidsgraad groter worden.

Tot slot zal de game ook in de coöperatieve-modus makkelijker worden volgens de spellenmaker. Spelers die in een groep Diablo III op de Inferno-moeilijkheidsgraad doorlopen, zullen namelijk minder schade ontvangen van vijanden. Blizzard verwacht dat het voor gamers op deze manier een stuk plezieriger wordt om deze hoge moeilijkheidsgraad van het spel te spelen, zonder dat hiervoor de portemonnee getrokken moet worden.

0 Reactie(s) op: Blizzard gaat moeilijkheid Diablo III uitbalanceren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.