Blizzard haalt bèta Diablo III op 1 mei offline

Door: Elmar Rekers | 18 april 2012 15:31

Apps & Software

De bètatest van Diablo III zal vanaf 1 mei niet langer beschikbaar zijn. Dit ter voorbereiding op de lancering van de rpg twee weken later. Dat maakt uitgever en ontwikkelaar Blizzard woensdag bekend.

Diablo III zal vanaf 15 mei in de winkelschappen liggen voor de pc. Gamers die toegang hebben tot de bètaversie kunnen hier dus nog mee aan de slag tot het moment dat Blizzard op 1 mei de servers offline haalt. Alle bèta-accounts en aangemaakte personages zullen hiermee verdwijnen en kunnen dus niet worden meegenomen naar de volledige versie van het spel.

"We willen iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de Diablo III-bèta", laat Blizzard in een forumpost weten. "Jullie hebben uitstekend werk afgeleverd als testers van de game, en we zijn zeer dankbaar voor alle feedback die we hebben gekregen tijdens deze cruciale fase van de ontwikkeling."

Toegang voor iedereen

Het nieuws van Blizzard valt woensdag samen met het gerucht dat de bèta momenteel toegankelijk is voor iedereen. Volgens verschillende bezoekers van het officiële Diablo III-forum kunnen ook mensen die aanvankelijk geen toegang kregen tot de gesloten bèta nu met een Battle.net account aan de slag met het voorproefje op Diablo III.

Blizzard laat tegenover website VG247.com weten dat er momenteel onderzoek wordt gedaan naar de claim.

0 Reactie(s) op: Blizzard haalt bèta Diablo III op 1 mei offline

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.