Blizzard opent Real-money Auction House voor Diablo III

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 15 juni 2012 14:22

Apps & Software

Blizzard heeft vrijdag de Real-money Auction House beschikbaar gesteld voor Europese Diablo III-spelers. In het virtuele veilinghuis kunnen gamers in-game items kopen voor echte euro's.

Het Real-money Aution House stelt spelers in staat om items en wapens, die in de spelwereld van Diablo III gevonden worden, te kopen en verkopen. In Amerika ging het digitale veilinghuis afgelopen dinsdag al online, en vandaag is dan ook Europa aan de beurt.

Diablo III-spelers die gebruik willen maken van de nieuwe functie in het spel moeten wel achttien jaar of ouder zijn. Daarnaast moet men beschikken over een Battle.net Balance-account of een PayPal-account om transacties te kunnen uitvoeren.

Sterke start Diablo III

Diablo III verscheen op 15 mei en mag zich de snelst verkopende pc-game ooit noemen. Volgens Blizzard ging het spel in de eerste week maar liefst 6,3 miljoen keer over de toonbank en werden er enkel in de eerste 24 uur al 3,5 miljoen stuks verkocht. Toch werd het succes van de game deels overschaduwd door een groot aantal netwerkproblemen, waardoor veel gamers Diablo III dagenlang niet konden spelen.

0 Reactie(s) op: Blizzard opent Real-money Auction House voor Diablo III

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.