Blizzard start bèta World of Warcraft: Mists of Pandaria

© PXimport

Blizzard start bèta World of Warcraft: Mists of Pandaria

Geplaatst: 22 maart 2012 - 11:56

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Elmar Rekers

Blizzard is donderdag begonnen met het versturen van uitnodigingen voor de bètasessie van World of Warcraft: Mists of Pandaria. Het betreft hier de vierde uitbreiding voor de populaire MMORPG.

Blizzard laat via Battle.net weten dat de bètatest momenteel nog niet voor iedereen toegankelijk is. "In de loop van deze bètasessie zullen we bezitters van een jaarabonnement, de pers, fansites, vrienden en familie uitnodigen om met ons mee te doen", aldus de uitgever en ontwikkelaar.

World of Warcraft: Mists of Pandaria werd in oktober 2011 aangekondigd en staat gepland voor een release later dit jaar. Met deze vierde uitbreiding wordt er een geheel nieuw continent aan het WoW-universum toegevoegd. Daarnaast wordt het voor personages mogelijk om door te groeien naar level 90.

Nieuwe MMO

Verwacht wordt dat met Mists of Pandaria de laatste grote uitbreiding voor World of Warcraft in aantocht is. Het aantal betalende spelers van de online game lijkt namelijk al enkele maanden gestaag terug te lopen, en daarnaast nemen de geruchten over een volledig nieuwe MMO van Blizzard steeds sterkere vormen aan.

World of Warcraft-spelers die in aanmerking willen komen voor een uitnodiging voor de bèta van Mists of Pandaria kunnen dit aangeven op de Battle.net-website.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten