Bouw je droomauto voor elk parcour

Door: floor-coert | 05 september 2011 11:32

Review

Alweer een racegame denk je misschien, maar dan heb je het toch mis. In Go Car Go gaat het niet om het racen. In dit spel van Caravan Interactive Inc. ligt de nadruk op het bouwen van je auto zodat deze optimaal is voor het afleggen van een parcours.

Elk van de 48 levels in Go Car Go is een uniek parcours waarin er één ster te verzamelen is en waarin je zo snel mogelijk de fi nish moet bereiken. Aan het begin van elk level krijg je de mogelijkheid om met een aantal bouwmaterialen jouw droomauto te bouwen voor dat parcours.

Niet zelf rijden

Je hoeft de auto in Go Car Go niet te besturen als hij eenmaal af is. Je auto krijgt automatisch een duwtje en dan is het afwachten en hopen op een goede afloop. De moeilijkheid van de levels gaat langzaam omhoog en op den duur wordt het pittig om de fi nish te halen en nog lastiger om ook de ster te halen. Wanneer je een level hopeloos faalt en tot stilstand komt, dan wordt je auto verwoest door Squid Vicious en ga je terug naar de tekentafel om een beter ontwerp te maken.

Kortom

Naast de levels heeft Go Car Go ook nog een sandbox waarin alle materialen beschikbaar zijn. Van alle soorten wielen en blokjes krijg je er zes, genoeg dus om de meest vreemde auto's te ontwerpen. In het genre van physics-puzzelaars is Go Car Go een aanrader. Na het uitspelen is er ook nog de sandbox waarin je naar lieve lust kunt sleutelen aan allerlei auto-ontwerpen. Een interessant spelconcept en erg goed uitgewerkt.

0 Reactie(s) op: Bouw je droomauto voor elk parcour

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.