Breintrainer op de iPhone

Door: Robin Smit | 16 juli 2012 14:07

Apps & Software

Je brein houd je natuurlijk het liefst in topconditie. Al vele jaren zijn er spelletjes te vinden die beloven je hierbij te helpen. De app Einstein Brain Trainer is hier een goed voorbeeld van.

Einstein Brain Trainer is een app waarin veel verschillende minigames zijn opgenomen waarmee je je brein kunt trainen. Deze minigames variëren van reken- tot geheugenspelletjes en zijn over het algemeen leuk om te spelen. Met behulp van een dagelijkse training kan je in Einstein Brain Trainer bijhouden hoe je presteert en of je prestaties daadwerkelijk verbeteren.

Dit geheel wordt gepresenteerd door een virtuele Einstein en zijn assistent Robo, een vliegende robot die je voorziet van extra informatie. Alhoewel deze presentatie af en toe wat simpel overkomt, huist in de game een gedegen systeem om jouw brein goed te trainen. Resultaten kunnen worden opgevraagd in statistieken om zo een inzicht te krijgen in de onderdelen waarop je goed presteert. Als extra is er ook een leuke multiplayer modus aanwezig. Hiermee is het mogelijk om met maximaal vier spelers verschillende minigames te spelen.

Kortom

Einstein Brain Trainer is een leuke en uitdagende manier om te werken aan je brein. Met behulp van een dagelijkse training is het mogelijk om bij te houden welk effect de minigames hebben op je brein en op welke punten je goed en sterk scoort.