Broken Shortcut Fixer 1.2

Door: robbin-ooijevaar | 01 februari 2012 14:44

Review

Veel snelkoppelingen zijn een verwijzing naar een programma. Snelkoppelingen vindt u onder andere terug op uw bureaublad en in het startmenu. Als u een programma verwijdert, wordt als het goed is ook de snelkoppeling opgeruimd. Helaas gaat dit soms fout waardoor er vervuiling ontstaat. Broken Shortcut Fixer zoekt dit soort defecte snelkoppelingen.

Start Broken Shortcut Fixer en plaats een vinkje bij Ignore remote shortcuts. Hiermee voorkomt u dat verwijzingen naar een externe of netwerk harde schijf worden gevonden. Klik op Scan shortcuts om de zoek­actie te starten. Dit proces neemt enkele minuten of langer in beslag. Broken Shortcut Fixer toont een overzicht van de defecte snelkoppelingen. Selecteer de snelkoppelingen door deze aan te klikken en kies Delete broken shortcuts om de boel op te schonen. Let op: Broken Shortcut Fixer is een opschoon­programma en u dient het dus met aandacht te gebruiken. Verwijder nooit zaken waarvan u niet weet waarvoor het dient.

Broken Shortcut Fixer zoekt defecte snelkoppelingen waarna u deze eenvoudig kunt verwijderen.

Broken Shortcut Fixer 1.2

Freeware

Taal Engels

Download 948 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Broken Shortcut Fixer 1.2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.