Bruna's Bliyoo is Netflix voor boeken

Door: daan-doedens | 28 mei 2015 12:38

Nieuws

Bruna duikt dieper in de wereld van de mobiele apps. De boekwinkelketen heeft een app ontwikkeld waarmee gebruikers voor een vast bedrag per maand onbeperkt e-books kunnen lezen. Een soort Netflix dus, maar dan voor boeken en tijdschriften.

Na een testperdiode in februari is de app vanaf nu beschikbaar op iOS en Android (maar vreemd genoeg niet op e-readers). Voor een tientje per maand lees je onbeperkt boeken óf tijdschriften, voor 15 euro kun je onbeperkt bladeren door het gehele aanbod. En de eerste maand is, net als bij diensten als Netflix, gratis.

Volgens Bruna komen er binnen een maand 10.000 boeken beschikbaar, een aantal dat in de loop van de tijd verdubbeld moet worden. Je kunt e-books en magazines ook tijdelijk opslaan op je device, zodat je ze offline kunt lezen. Het was wachten op andere branches die het Netflix-model zouden toepassen op hun vakgebied, en de manier waarop Bruna het probeert biedt in elk geval veel perspectief.

2 Reactie(s) op: Bruna's Bliyoo is Netflix voor boeken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 28 mei 2015 18:41 Anoniem
  "maar vreemd genoeg niet op e-readers". Zo vreemd is dat niet. Op de site van Bruna staat: "Binnenkort ook beschikbaar: de Bliyoo reader". Een soort koppelverkoop, vermoed ik. Wel een misser, want een groot marktsegment wordt nu niet bereikt.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 28 juni 2015 12:46 Anoniem
  Jammer dat computer totaal dan weer zelf niet meedoet
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.