Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Bump - bestanden delen op de makkelijke manier

Door: | 08 december 2011 12:00

Apps & Software

Ben je met een groepje op stap en heb je een leuke foto? Even naar elkaar mailen en iedereen heeft 'm. Na ontdekking van dat ene geweldige nummer is het natuurlijk wel zo leuk als dit stukje muziek ook bij je vrienden terecht komt. Dit zelfde geldt voor apps. Bump zorgt dat al je foto's, muziek, apps en nog veel meer zonder gedoe bij iedereen terecht kunnen komen.

Na de installatie vraagt Bump om het telefoonnummer, hierdoor kan de app dingen gaan verzenden. Na dit ingevuld te hebben is de app gebruiksklaar. In de beschrijving staat dat Bump werkt als de twee telefoons tegen elkaar 'geBumpt' worden, maar ook op afstand 'Bumpen' moet mogelijk zijn. Helaas werkt het over 3G niet, als de twee telefoons zich op het zelfde WiFi-netwerk bevinden gaat het wel goed. Echt 'op afstand' gaat dus lastig, als de beide telefoons zich op een WiFi-netwerk bevinden is het ook een kleine moeite om naast elkaar te gaan zitten.Het is jammer dat Bump niet werkt via 3G want het is een goede app. Het versturen van foto's, muziek en berichtjes gaat vlekkeloos en razendsnel. Ook ziet de app er overzichtelijk uit en zijn de instructies duidelijk en ondersteund met een plaatje. Onder het kopje 'contacts' kun je mensen uitnodigen om ook Bump te gaan gebruiken en de contactenlijst van de telefoon wordt automatisch gesynchroniseerd zodat met iedereen die Bump al gebruikt direct dingen gedeeld kunnen worden. Kortom: Bump is een leuke app die zijn werk prima doet, helaas alleen via WiFi. De app ziet er mooi uit en het versturen van dingen gaat snel. Jammer genoeg zijn er maar heel weinig mensen die er gebruik van maken, waardoor het nut zeer beperkt is. Deze app is een echte aanrader voor iedereen die zijn mooie muziek, foto's en goede apps wil delen met anderen.

0 Reacties op: Bump - bestanden delen op de makkelijke manier

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.