CD Recovery Toolbox Free

Door: Robbin Ooijevaar | 20 januari 2011 13:11

Apps & Software

Optische schijfjes zijn niet bedoeld als opslag voor in de eeuwigheid, maar cd’s en dvd’s worden massaal als back-upmedium gebruikt. Zonlicht, een krasje of een vaag technisch probleem kunnen bestanden onleesbaar maken. Het kopiëren van bestanden van een defecte cd of dvd kan tot foutmeldingen leiden, waarna Windows het opgeeft.

Als u zo’n situatie meemaakt, biedt CD Recovery Toolbox Free de helpende hand. Plaats het defecte schijfje in uw computer en geef bij Target directory de locatie op de harde schijf aan waarop u de aangetroffen bestanden wilt veiligstellen. Standaard wordt hiervoor de map c:\_CDRestored aangewezen. Vink nu de mappen op uw cd/dvd aan die u wilt overzetten. Met Check all selecteer u de volledige inhoud van uw schijfje. Klik op de knop Save en de bestanden worden overgezet naar uw harde schijf. Verwacht van CD Recovery Toolbox Free geen wonderen, maar als de bestanden enigszins leesbaar zijn zal het programma ze in ieder geval veiligstellen.

Een beschadigde cd of dvd? CD Recovery Toolbox Free redt wat er te redden valt.

CD Recovery Toolbox Free

Freeware

Taal Engels

Download 672 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: CD Recovery Toolbox Free

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.