Chameleon Folder 2.0.7

Door: Robbin Ooijevaar | 29 september 2011 17:11

Apps & Software

Misschien bladert u ook heel wat af op uw harde schijf, op zoek naar specifieke muziekbestanden, foto's of office-documenten. 'Kan dat niet sneller dan met de standaardverkenner?', vraagt u zich daarbij wellicht af. Het antwoord is een volmondig 'ja!'.

Chameleon Folder nestelt zich in uw systeemvak, naast het Windows-klokje. Als u erop klikt, bladert u direct naar uw documentmap, muziekmap en andere belangrijke locaties. Ook zijn verwijzingen naar recent geopende bestanden (Recently opened files) en recent geopende mappen (Recently opened folders) in het menu aanwezig. U kunt zelfs nieuwe mappen opgeven die u regelmatig nodig hebt. Klik op het Chameleon Folder-icoontje en kies Options. Gebruik de knop Add folder om een nieuwe map op te geven. Deze wordt automatisch zichtbaar in het Chameleon Folder-menu. Let goed op tijdens de installatie van Chameleon Folder, zodat u voorkomt dat ongevraagd ook andere software op uw computer wordt geïnstalleerd. Het gaat daarbij om software die u niet nodig hebt om Chameleon Folder te gebruiken.

Chameleon Folder maakt uw favoriete mappen direct bereikbaar vanuit het systeemvak.

Chameleon Folder 2.0.7

Freeware

Taal Engels

Download 1,8 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: Chameleon Folder 2.0.7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.