ClearLock 1.4

Door: frank-de-graaf | 19 juli 2011 15:18

Apps & Software

Het is eenvoudig om uw computer te vergrendelen door op Ctrl+Alt+Del te drukken en vervolgens de juiste optie te kiezen (of gelijk Win+L toetsen). Het nadeel van deze methode is dat uw bureaublad onzichtbaar wordt, zodat u geen zicht meer hebt op de voortgang van uw downloads of langdurige beeldbewerking. ClearLock vergrendelt uw scherm, maar laat toch zien wat er ondertussen gebeurt.

De beveiliging steekt overigens niet al te geavanceerd in elkaar: u kunt door op Ctrl+Alt+Del te drukken bij het taakbeheer komen en zo het programma beëindigen. ClearLock is dan ook niet zozeer bedoeld om uw pc tegen ongewenst gebruik te beveiligen, maar eerder om te voorkomen dat iemand per ongeluk een langdurig computerproces onderbreekt. De werking van het programma steekt heel eenvoudig in elkaar. Start het op en voer een wachtwoord in, dat u ook weer kunt gebruiken om het programma te beëindigen.

ClearLock verbiedt de toegang tot uw computer, maar laat wel het bureaublad zien.

ClearLock 1.4

Freeware

Taal Engels

Download 957 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: ClearLock 1.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.