Cloud Spin: Vliegen voor de hoogste score

Door: Robin Smit | 05 september 2013 11:51

Apps & Software

Waarschijnlijk denk je bij konijnen direct aan kleine, zachte knaagdieren die, het grootste deel van hun leven, doorbrengen in een hokje van amper een vierkante meter met wat gaas ervoor. Dat konijnen het ook erg goed doen met een wingsuit in prachtige fantasiewerelden bewijst de app Cloud Spin.

Cloud Spin is een game voor de iPad waarin jij je met een vliegend konijn door verschillende levels heen moet werken. Het doel van deze levels is om zo veel mogelijk punten te verzamelen door muntjes en sterren te verzamelen. Dit wordt je echter niet erg makkelijk gemaakt, want in de lucht zijn tal van verraderlijke obstakels die je moet zien te ontwijken.

In Cloud Spin stuur je door met je vinger over het scherm te vegen. Door twee vingers op het scherm te plaatsen krijg je een snelheidsboost, die weer goed is voor je eindscore. De toegankelijke besturing gaf mij eerst het idee dat de game iets te eenvoudig zou zijn, maar na het spelen van enkele levels wist ik zeker dat Cloud Spin ook uitstekend vermaak biedt voor oudere spelers. Wat ik vervelend vond aan de game was dat het perspectief waar vanuit je de game speelt je soms het idee geeft dat je ergens ander vliegt dan je daadwerkelijk doet. Dit resulteerde voor mij in gemiste muntjes, sterren en de nodige botsingen in de lucht. Misschien moet ik nog even blijven oefenen.

Kortom

Cloud Spin is een vermakelijke game waarin je met een konijn door verschillende fantasiewerelden vliegt. Het doel in deze levels is om zo veel mogelijk punten te behalen door muntjes en sterren te verzamelen en objecten te ontwijken. Helaas zorgt het perspectief van de game soms voor de nodige verwarring.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 1,79

Beschikbaar voor: iPad

Download Cloud Spin in de App Store

0 Reactie(s) op: Cloud Spin: Vliegen voor de hoogste score

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.