CodeTwo Attach Unblocker 1.2.4

Door: Robbin Ooijevaar | 08 augustus 2011 11:57

Apps & Software

MS Outlook blokkeert standaard bepaalde bijlagen. Niet omdat ze gegarandeerd zijn besmet met een virus, maar omdat de bijlage mogelijk iets schadelijks aan boord 'zou kunnen hebben'. Dit maakt het ontvangen van sommige type bestanden onmogelijk.

Met CodeTwo Attach Unblocker is het eenvoudig om uitzonderingen toe te voegen aan de lijst met bijlagen die MS Outlook als gevaarlijk beschouwt. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om een exe-bestand te ontvangen. Dit type bestand wordt standaard geblokkeerd, net als onder andere vbs-, url- en reg-bestanden. Open de opties van MS Outlook en vervolgens het tabblad CodeTwo Attach Unblocker. Geef in het veld Unblocked attachments (gedeblokkeerde bijlagen) het type bestand op waarvan u de blokkade wilt opheffen, bijvoorbeeld 'exe'. Als u met de knop Add bevestigt, wordt het 'bijlageslot' voor dit type bestanden opgeheven.

CodeTwo Attach Unblocker geeft u de volledige controle over het bijlage-gedrag van MS Outlook.

CodeTwo Attach Unblocker 1.2.4

Freeware

Taal Nederlands

Download 6,7 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: CodeTwo Attach Unblocker 1.2.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.