Collage van foto's op je iPhone

Door: menno-van-bohemen | 25 juni 2012 12:59

Review

Dankzij de camera in je iPhone, die je altijd bij je hebt, maak je veel meer foto's dan met een digitale camera of oude analoge camera. Het is zonde om niets met de foto's te doen, maar om nou meteen alle foto's af te drukken, dat gaat ook weer wat ver. Gelukkig zijn er voldoende apps te vinden die je helpen om een waar kunstwerk te maken van je gemaakte foto's. Met Instaframe kun je er bijvoorbeeld een leuke collage van maken.

Je begint een collage door het uitkiezen van een van de vele templates. Hierbij kun je een combinatie maken van een bepaalde indeling met foto's en een versieren voor de randen. Een gekozen template kun je vervolgens vullen met foto's uit je cameraroll en tekst. Hoewel je de foto's uit je cameraroll een leuk effect mee kunt geven, is het niet mogelijk om direct in de app een foto te maken voor in een collage.

Het is niet mogelijk om eigen templates te maken, maar een gekozen template kun je wel op diverse manieren aanpassen. Een gemaakte collage kun je opslaan op je iPhone of delen via de e-mail en social media. De interface ziet er helaas wat rommelig uit en het is niet altijd duidelijk hoe je de app moet gebruiken.

Kortom

Je kunt met Instaframe een leuke collage maken van meerdere foto's. Helaas kent de app enkele nadelen. Zo is het niet mogelijk om in de app een foto te nemen en ook kun je niet zelf een indeling van een collage maken. Er zijn apps op de markt die dit wel bieden, en daardoor een betere keus zijn voor het maken van een foto-collage.

0 Reactie(s) op: Collage van foto's op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.