Commerciëel kookdilemma

Door: robin-smit | 23 januari 2013 13:34

Review

Wie veel van koken houdt heeft ongetwijfeld wel eens gehoord van de Britse televisiekok Nigella Lawson. Naast het presenteren van kookprogramma's brengt ze ook al sinds 1998 kookboeken uit. Nigella gaat echter ook met haar tijd mee en daarom is het nu ook tijd voor een app.

Deze app is uitgebracht onder de naam Nigellissima, wat komt van haar nieuwe gelijknamige boek dat zich volledig richt op Italiaans koken. Bij het openen van de app kun je navigeren naar de verschillende onderdelen in de app. Zo is het mogelijk om recepten in te zien of interviews met Nigella Lawson te bekijken over haar nieuwe boek. Vooral dit laatste laat duidelijk zien dat de app voornamelijk bedoeld is om je te overtuigen het nieuwe Italiaanse kookboek aan te schaffen.

Gelukkig zijn de dertien heerlijke recepten die zijn opgenomen in de app ook te bekijken zonder het boek te hoeven kopen. Al moet hierbij wel worden gezegd dat de uitleg bij de recepten op zijn zachtst gezegd niet erg duidelijk is. Het vermoeden reist hierbij dan ook dat je voor een betere uitleg het boek moet kopen.

Kortom

Nigellissima is een app van de Britse televisiekok Nigella Lawson. De app bevat verschillende recepten en interviews met Nigella. Helaas wordt al snel duidelijk dat de app voornamelijk bedoeld is om mensen over te halen het gelijknamige boek te kopen. Het functionele aspect van de app is hierbij door de makers uit het oog verloren.

0 Reactie(s) op: Commerciëel kookdilemma

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.