Company of Heroes 2 in 2013 naar pc

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 04 mei 2012 16:00

Apps & Software

Ontwikkelaar Relic Entertainment werkt aan een vervolg op de rts-game Company of Heroes uit 2006. Uit uitgelekte scans van tijdschrift PC Gamer blijkt dat Company of Heroes 2 in 2013 op de markt moet komen.

Company of Heroes 2 is door uitgever THQ nog niet officieel aangekondigd, maar de opgedoken scans lijken de strategiegame dus weldegelijk te bevestigen. De game zal zich volgens het Britse tijdschrift ten tijde van de Tweede Wereldoorlog afspelen in Oost-Europa.

In de game krijgen spelers onder meer het gezag over het Russische leger en zullen Stalingrad, Koersk, Smolensk en Moskou tot de decors behoren. De ontwikkelaar laat tegenover het magazine weten dat het bij Company of Heroes 2 niet zozeer draait om een revolutionaire gameplay, maar dat ze de bekende elementen willen vernieuwen.

Company of Heroes Online

Company of Heroes verscheen in 2006, waarna Relic Entertainment nog twee standalone uitbreidingen ontwikkelde: Opposing Fronts (2007) en Tales of Valor (2009). Een MMO-game getiteld Company of Heroes Online was ook lange tijd in ontwikkeling, maar naast een bètaversie in deze game nooit daadwerkelijk verschenen. Website Kotaku meldt dat THQ op 7 mei Company of Heroes 2 officieel zal aankondigen.

0 Reactie(s) op: Company of Heroes 2 in 2013 naar pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.